Buitenschoolse opvang

Stichting Kinderopvang Centraal Nederland (SKCN) heeft met elke school in haar werkgebied een samenwerking afgesproken voor het verzorgen van buitenschoolse opvang. Voor- en na schooltijd kan uw kind bij de bso van SKCN terecht. Tevens biedt SKCN in of in de nabijheid van diverse scholen hele dagopvang of peuterspeelgroepen. Meer informatie over de opvang en de openingstijden vindt u op www.skcn.nl/algemeen/locaties.

Voorschoolse opvang

Al voordat de school begint, kan uw kind de dag rustig beginnen. Met een spelletje, boekje of een gezellig gesprek met de pedagogisch medewerker. Terwijl u op weg bent naar uw werk, zorgen wij ervoor dat uw kind op tijd in de klas is.

Naschoolse opvang

Bij de bso kan uw kind na afloop van de schooldag gezellig spelen met andere kinderen, nieuwe vriendschappen aangaan en meedoen met (uitdagende) activiteiten. De pedagogisch medewerkers bieden een luisterend oor bij een baaldag en natuurlijk ook als uw kind graag wil vertellen over die spreekbeurt die zo goed is gegaan! Heeft uw kind even geen zin in activiteiten? Dan is chillen in de zitzak met muziek of een boekje een goed idee. En natuurlijk is het ook mogelijk om nog even huiswerk te maken of te leren voor de topo-toets van morgen.

Vakanties en studiedagen

In schoolvakanties is de bso de hele dag open. Tijdens studiedagen van school kan uw kind de hele dag of een dagdeel bij de bso terecht (bij voldoende aanmeldingen). Ook ouders die geen contract met SKCN hebben, kunnen op aanvraag gebruikmaken van de bso tijdens studiedagen, vakantie of incidenteel op schoolmiddagen.

Peuterspeelgroep

Kinderen van 2 tot 4 jaar leren spelenderwijs. Bij de peuterspeelgroep wennen ze aan het samen spelen in een groep, hebben ze samen plezier en ontdekken een hoop nieuwe dingen. Zo bereiden we uw kind voor op de overgang naar de basisschool.

Dagopvang

Bij onze kinderdagverblijven bieden we hele dagen opvang aan kinderen van 0 – 4 jaar. In een veilige en vertrouwde omgeving stimuleren de pedagogisch medewerkers op een liefdevolle manier de kinderen om spelenderwijs te groeien en ontwikkelen.

Meer informatie

Wil u weten wat de mogelijkheden in uw woonplaats zijn? Wilt u een rondleiding of misschien meteen inschrijven? De medewerkers van het SKCN servicebureau staan u graag te woord. Tel. 0345 - 639 555 of stuur een mail info@skcn.nl www.skcn.nl
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT